Tre långsamma timmar i värmen

Något jag inte har gjort på över tio år är att rida häst. Under helgen fick jag äntligen chansen att rida tack vare min vän, M, som rider varannan lördag. Den tre timmar långa ridturen var den perfekta kontrasten till en annars så händelserik vecka med bio, middagar, rapportskrivning, möten, upprättande av viktiga styrdokument och influensa. Tre långsamma timmar i värmen längst det sydafrikanska landskapet med nya vänner från andra delar av världen.

När jag återvänder till Sverige har jag bestämt mig för att rida minst en gång i månaden som omväxling från stockholmslivet. Tack vare efterforskningar via internet har jag redan bestämt mig för tre olika ställen som jag kommer att vända mig till när jag vill rida igen. Det bästa med min sydafrikaresa är att den har fått mig att se saker och ting från ett nytt perspektiv. I mina ögon är omväxling bra för själen. Det är dessutom ett av de starkaste anledningarna till varför jag sökte till min nuvarande FN-praktik i Sydafrika. Men det har aldrig varit så lätt för mig som nu att ladda mina batterier inför tuffa men spännande veckor med hjälp av nya äventyr.

Om författaren

Tanya

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda de här HTML taggarna och attributen:

Copyright © 2014. Created by Meks. Powered by WordPress.